Mobil Delvac XHP LE 10W-40  

Mobil Commercial Vehicle Lube, Finland

Erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy

Tuotekuvaus

Mobil Delvac XHP LE 10W-40 on synteettinen, erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, joka on kehitetty erityisesti voitelemaan vaativissa olosuhteissa toimivia nykyaikaisia, suorituskykyisiä ja matalapäästöisiä moottoreita. Tämä moottoriöljy on valmistettu korkealaatuisista perusöljyistä, joiden ansiosta sillä on hyvä juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa ja hyvä viskositeetin säilyminen kuumissa oloissa sekä pieni haihtuvuus. Uusi kehittynyt lisäaineistus on suunniteltu päästövähennysjärjestelmien, kuten dieselhiukkassuodattimien (DPF), käyttöiän pidentämistä ja tehokkuuden ylläpitämistä varten. Useat kuorma-autonvalmistajat käyttävät dieselhiukkassuodatinjärjestelmää (DPF) Euro IV ja Euro V -päästövaatimusten täyttämiseksi.

 

Edut ja ominaisuudet

Tehokkaat, vähäpäästöiset moottorit vaativat paljon moottorin voiteluaineelta. Tiukemmiksi suunnitellut moottorit, välijäähdyttimet ja turboahtimet lisäävät voiteluaineen lämpökuormaa. Vähäpäästöiset moottoriteknologiat kuten korkeampi polttoaineen ruiskutuspaine, myöhäisempi ajoitus ja jälkikäsittelylaitteet edellyttävät öljyä, jonka hapettumiskestävyys, noen liuotuskyky, haihtuvuuden hallinta ja yhteensopivuus jälkikäsittelylaitteiden kanssa on aiempaa parempi. Mobil Delvac XHP LE 10W-40:n edistynyt teknologia takaa erinomaisen suorituskyvyn, mahdollisuuden pidennetyihin öljynvaihtoväleihin ja suojan pakokaasujärjestelmien dieselhiukkassuodattimille. Tärkeimmät edut ovat:

OminaisuudetEdut ja mahdolliset hyödyt
Erinomainen suoja paksuuntumista, korkeiden lämpötilojen karstoittumista, sakkautumista, ja öljyn laadun huononemista vastaan.Pidentää öljynvaihtovälejä.
Auttaa suojaamaan männänrenkaiden kiinnitarttumista vastaan
Loistavat kulumisenesto- ja naarmuuntumisenesto-ominaisuudet, erinomainen suoja sylinterin seinämien kiillottumista ja korroosiota vastaan.Auttaa vähentämään kulumista ja pidentämään moottorin käyttöikää
Hyvä leikkautumiskestävyys. Erittäin alhainen haihtuvuusAuttaa vähentämään viskositeetin alenemista ja pienentää öljyn kulutusta kuumissa olosuhteissa ja raskaassa käytössä
Matala tuhka-, rikki- ja fosforipitoisuusAuttaa parantamaan suojaa dieselhiukkassuodattimilla varustetuille pakokaasujärjestelmille
Erinomainen suorituskyky alhaisissa lämpötiloissaAuttaa parantamaan pumpattavuutta ja öljyn kiertoa
Hyvä kulumissuoja kylmäkäynnistyksissä

 

Käyttökohteet

      ExxonMobil suosittelee käytettäväksi:

  • Eurooppalaisten valmistajien vapaasti hengittävät ja turboahdetut dieselmoottoriajoneuvot
  • Nykyaikaiset raskaaseen käyttöön tarkoitetut moottorit, jotka on varustettu dieselhiukkassuodattimella (DPF).
  • Kevyt ja raskas tavarankuljetuskalusto ja nykyaikainen maanrakennuskalusto.

 

Luokitukset ja hyväksynnät

Mobil Delvac XHP LE 10W-40 täyttää tai ylittää seuraavat vaatimukset:10W-40
ACEA E7/E6/E4X
API CI-4X
JASO DH-2X
DAF Extended DrainX
Volvo VDS-3X
Renault Trucks RXD / RLD-2X
Renault Trucks RGDX

 

Mobil Delvac XHP LE 10W-40 on seuraavien valmistajien hyväksynnät:10W-40
MB 228.51X
MB 235.27X
MAN M 3477X
MTU Oil Category 3.1X
Scania Low AshX
Deutz DQC IV-10 LAX

 

ExxonMobil suosittelee Mobil Delvac XHP LE 10W-40 –öljyä sovelluksiin, joissa vaaditaan:10W-40
MAN M 3277 (CRT)X

 

Tyypilliset ominaisuudet

Mobil Delvac XHP LE 10W-40 
SAE-luokka10W-40
Viskositeetti, ASTM D 445 
mm²/s @ 40°C85
mm²/s @ 100°C13,0
Viskositeetti-indeksi, ASTM D 2270153
Tuhkapitoisuus, paino-%, ASTM D 8741,0
Kokonaisemäsluku (TBN), mg KOH/g, ASTM D 289612
Jähmepiste, °C, ASTM D 97-39
Leimahduspiste, °C, ASTM D 92228
Ominaispaino @15°C, kg/l, ASTM D 40520,865

 

Käyttöturvallisuus

Nykyisen tietämyksen mukaan tuotteella ei ole mainittavia terveydellisiä haittavaikutuksia, kun sitä käytetään asianmukaiseen käyttötarkoitukseen noudattaen käyttöturvallisuustiedotteessa esitettäviä suosituksia. Käyttöturvallisuustiedotteet ovat saatavissa jälleenmyyjältä tai internetin kautta. Tuotetta saa käyttää vain ilmoitettuun tarkoitukseen. Ympäristövahinkojen välttämiseksi on käytöstä poistettu tuote toimitettava öljyjätteiden käsittelylaitokseen hävitettäväksi.

Mobil, Delvac, Mobil-logo ja Pegasuksen kuva ovat Exxon Mobil Corporationin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

03-2019

ExxonMobil Finland Oy Ab
PL 91 (Linnoitustie 4A)
02151 Espoo - FINLAND

+358 (0) 10 40 8500
http://www.mobil.fi

Tyypilliset arvot ovat tuotantotoleranssien puitteissa tyypillisesti saatavia eivätkä ne edusta spesifikaatiota.  Vaihteluja, jotka eivät vaikuta tuotteen suorituskykyyn, voi esiintyä normaalin tuotannon puitteissa ja eri tehtaiden välillä.  Tässä annettuja tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta. Kaikkia tuotteita ei ehkä ole paikallisesti saatavilla. Lisätietoja varten ota yhteys paikalliseen ExxonMobil -edustajaan tai käy osoitteessa www.exxonmobil.com.  
ExxonMobil koostuu useista tytäryhtiöistä ja liiketoimintayksiköistä, joiden nimissä esiintyy Esso, Mobil, tai ExxonMobil. Mitään tässä dokumentissa ei ole tarkoitettu kumoamaan tai syrjäyttämään paikallisten liiketoimintayksiköiden erillisyyttä. Vastuu paikallisista toiminnasta ja tilivelvollisuus säilyy paikallisilla ExxonMobil tytäryhtiöillä.

Loading