Mobiltrans MBT 75W-90  

Mobil Commercial Vehicle Lube, Finland

Erittäin suorituskykyinen vaihteistoöljy

Tuotekuvaus

Mobiltrans MBT on täyssynteettinen vaihteistoöljy, jonka SAE-luokitus on 75W-90. Mobiltrans MBT 75W-90:llä on erinomaiset viskositeetti- ja lämpötilaominaisuudet.

 

Edut ja ominaisuudet

Mobiltrans MBT:hen on lisätty edistyksellisiä lisäaineita, jotka takaavat erinomaisen termisen vakauden ja kulumisenestokyvyn. Mobiltrans MBT alentaa vaihteiston käyntilämpötilaa verrattuna perinteisiin vaihteistoöljyihin. Sitä suositellaan useimpiin manuaalivaihteistoihin, voimansiirtojärjestelmiin ja kevyesti kuormitettuihin hypoidipyörästöihin, joissa ei tarvita API GL-5 -luokituksen mukaista öljyä. Mobiltrans MBT soveltuu käytettäväksi täydellä kuormituksella toimivissa voimansiirroissa (vaihdelaatikoissa), joissa voiteluaineet altistuvat erittäin korkeille lämpötiloille.

 

Käyttökohteet

Mobiltrans MBT on hyväksytty Mercedes-Benz MB 235.11 -spesifikaation mukaan, joka kattaa Actros manuaalivaihteistot, mukaan lukien ne, joissa on jakovaihteisto.

 

Luokitukset ja hyväksynnät

Mobiltrans MBT on seuraavien valmistajien hyväksynnät:SAE 75W-90
MB-Approval 235.11X

 

Tyypilliset ominaisuudet

Mobiltrans MBT 
SAE-luokkaSAE 75W-90
Viskositeetti, ASTM D 445 
cSt @ 40°C96.3
cSt @ 100°C14.7
Brookfield-viskositeetti @ -40°C, cP enint.59000
Jähmepiste, °C, ASTM D 97-45
Leimahduspiste, °C, ASTM D 92 minimi179
Viskositeetti-indeksi, ASTM D 2270159

 

Käyttöturvallisuus

Nykyisen tietämyksen mukaan tuotteella ei ole mainittavia terveydellisiä haittavaikutuksia, kun sitä käytetään asianmukaiseen käyttötarkoitukseen noudattaen käyttöturvallisuustiedotteessa esitettäviä suosituksia. Mobil Oil oy ab toimittaa käyttöturvallisuustiedotteen. Tuotetta saa käyttää vain ilmoitettuun tarkoitukseen. Ympäristövahinkojen välttämiseksi on käytöstä poistettu tuote toimitettava öljyjätteiden käsittelylaitokseen hävitettäväksi.

Mobil-, Pegasus- ja ExxonMobil-logot sekä Mobiltrans MBT ovat Exxon Mobil Corporationin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

07-2019

ExxonMobil Finland Oy Ab
PL 91 (Linnoitustie 4A)
02151 Espoo - FINLAND

+358 (0) 10 40 8500
http://www.mobil.fi

Tyypilliset arvot ovat tuotantotoleranssien puitteissa tyypillisesti saatavia eivätkä ne edusta spesifikaatiota.  Vaihteluja, jotka eivät vaikuta tuotteen suorituskykyyn, voi esiintyä normaalin tuotannon puitteissa ja eri tehtaiden välillä.  Tässä annettuja tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta. Kaikkia tuotteita ei ehkä ole paikallisesti saatavilla. Lisätietoja varten ota yhteys paikalliseen ExxonMobil -edustajaan tai käy osoitteessa www.exxonmobil.com.  
ExxonMobil koostuu useista tytäryhtiöistä ja liiketoimintayksiköistä, joiden nimissä esiintyy Esso, Mobil, tai ExxonMobil. Mitään tässä dokumentissa ei ole tarkoitettu kumoamaan tai syrjäyttämään paikallisten liiketoimintayksiköiden erillisyyttä. Vastuu paikallisista toiminnasta ja tilivelvollisuus säilyy paikallisilla ExxonMobil tytäryhtiöillä.

Loading