Mobilube GX Series  

Mobil Commercial Vehicle Lube, Finland

Raskaan kaluston vaihteistoöljyt

Tuotekuvaus

Mobilube GX 80W-90, 140 ovat erittäin suorituskykyisiä, raskaaseen käyttöön tarkoitettuja vaihteistoöljyjä jotka on tehty korkealuokkaisista perusöljyistä ja tarkkaan valituista edistyksellisistä lisäaineista. Nämä voiteluaineet on kehitetty raskaassa hyötyajoneuvokäytössä oleville vaihteistoille, vetoakseleille ja tasauspyörästöille, joissa vaaditaan kulumis- ja naarmuuntumissuojaa. ExxonMobil suosittelee niitä käyttökohteisiin, joissa vaaditaan API GL-4 -luokitusta.

 

Edut ja ominaisuudet

Nykyajan raskaat laitteistot asettavat suuria vaatimuksia voimansiirtojen voiteluaineille. Suuremmat nopeudet, suurempi vääntö ja raskaammat kuormat vaativat edistyksellisempiä voiteluaineita laitteiden käyttöiän maksimoimiseen ja käyttökulujen optimoimiseen. Pidemmät huoltovälit asettavat vaihteistoöljylle lisävaatimuksia, joiden täyttämiseen tarvitaan tehokas yhdistelmä laadukkaita perusöljyjä ja lisäaineita. Mobilube GX 80W-90, 140 -sarjan öljyt on tehty vastaamaan näitä kovia vaatimuksia. Niiden edut ja ominaisuudet ovat:

OminaisuudetEdut
Erinomainen terminen- ja hapettumiskestävyysPidempi vaihteistojen ja laakereiden käyttöikä minimaalisen karstoittumisen ansiostaPidempi tiivisteiden käyttöikä
Erinomainen ruosteen- ja korroosionestokykyPidempi osien käyttöikä
Hyvä voitelukyky matalissa lämpötiloissaVähäinen kylmäkäynnistyksen aiheuttama kuluminen ja helpommat käynnistykset
Yhteensopiva tyypillisten tiivistemateriaalien kanssaMinimaalisesti vuotoa ja vähemmän saastumista

 

Käyttökohteet

       ExxonMobil suosittelee käytettäväksi:

  • Raskaan kaluston manuaalivaihteistot, vetoakselit ja vetopyörästöt, jotka vaativat API GL-4 -luokitusta
  • Kevyt ja raskas kulketuskalusto sekä muut kaupalliset ajoneuvot
  • Muu liikkuva kalusto rakennusteollisuudessa, kaivostoiminnassa, louhinnassa ja maataloudessa
  • Muut raskaan kaluston teolliset laitteet ja ajoneuvot, joissa on hypoidipyörästö (suuret nopeudet/äkillinen kuorman kasvu, suuri nopeus/pieni vääntö ja/tai pieni nopeus/suuri vääntö)

 

Luokitukset ja hyväksynnät

ExxonMobil suosittelee Mobilube GX käytettäväksi kohteissa, jotka vaativat:80W-90140
API GL-4XX

 

Tyypilliset arvot

Mobilube GX ominaisuudet80W-90140
SAE-luokka80W-90140
Viskositeetti, ASTM D 445  
cSt @ 40ºC135447
cst @ 100ºC14,530,0
Viskositeetti-indeksi, ASTM D 227010495
Jähmepiste, ºC, ASTM D 97-33-6
Leimahduspiste, ºC, ASTM D 92240260
Ominaispaino@15ºC kg/l, ASTM D 40520,890,91

 

Käyttöturvallisuus

Nykyisen tietämyksen mukaan tuotteella ei ole mainittavia terveydellisiä haittavaikutuksia, kun sitä käytetään asianmukaiseen käyttötarkoitukseen noudattaen käyttöturvallisuustiedotteessa esitettäviä suosituksia. Mobil Oil Oy Ab toimittaa käyttöturvallisuustiedotteen. Tuotetta saa käyttää vain ilmoitettuun tarkoitukseen. Ympäristövahinkojen välttämiseksi on käytöstä poistettu tuote toimitettava öljyjätteiden käsittelylaitokseen hävitettäväksi.

Mobilin logo, Pegasuksen kuva ja Mobilube ovat Exxon Mobil Corporationin tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä.

09-2018

ExxonMobil Finland Oy Ab
PL 91 (Linnoitustie 4A)
02151 Espoo - FINLAND

+358 (0) 10 40 8500
http://www.mobil.fi

Tyypilliset arvot ovat tuotantotoleranssien puitteissa tyypillisesti saatavia eivätkä ne edusta spesifikaatiota.  Vaihteluja, jotka eivät vaikuta tuotteen suorituskykyyn, voi esiintyä normaalin tuotannon puitteissa ja eri tehtaiden välillä.  Tässä annettuja tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta. Kaikkia tuotteita ei ehkä ole paikallisesti saatavilla. Lisätietoja varten ota yhteys paikalliseen ExxonMobil -edustajaan tai käy osoitteessa www.exxonmobil.com.  
ExxonMobil koostuu useista tytäryhtiöistä ja liiketoimintayksiköistä, joiden nimissä esiintyy Esso, Mobil, tai ExxonMobil. Mitään tässä dokumentissa ei ole tarkoitettu kumoamaan tai syrjäyttämään paikallisten liiketoimintayksiköiden erillisyyttä. Vastuu paikallisista toiminnasta ja tilivelvollisuus säilyy paikallisilla ExxonMobil tytäryhtiöillä.

Loading