MOBILCUT 210-NEW  

Mobil Industrial, Finland

Veteen sekoitettava lastuamisneste

Tuotekuvaus

Mobilcut on Mobil-teollisuusvoiteluainesarjaan kuuluvien, erittäin suorituskykyisten veteen sekoitettavien lastuamisnesteiden tavaramerkki. Mobilcut-sarjan kloorittomat tuotteet on valmistettu korkealuokkaisista perusöljyistä, emulgaattoreista ja lisäaineista, jotka takaavat luotettavan suorituskyvyn lukuisissa eri työstöissä. Tuotteet on valmistettu yhteensopivaksi sekä pehmeän että kovan veden kanssa, ja niillä on alhainen vaahtoamistaipumus. Lisäksi ne antavat pitkäkestoisen korroosiosuojan koneelle ja työkappaleille. Vähän huoltoa vaativat Mobilcut-tuotteet on suunniteltu nykyaikaisiin konepajoihin, joissa pitkät huoltovälit, erinomaiset työstöominaisuudet ja työterveys- ja ympäristötekijät ovat tärkeitä tekijöitä tuottavuuden tehostamisessa. Tuotteet toimitetaan tiivisteinä ja ne on sekoitettava veteen käyttöpaikassa. Kaikki Mobilcut-tuotteet ovat vapaita formaldehydiä vapauttavista aineista (FAD).

Mobilcut 210-New on korkealuokkainen veteen sekoitettava mikroemulsion muodostava lastuamisneste, joka sekoitettaessa muodostaa läpikuultavan emulsion eri kovuisten vesien kanssa, vedenkovuus 5 - 30 °d. Emulsion suhteellisen matalan öljypitoisuuden ansiosta tuotteella on erinomaiset puhdistus-, jäähdytys- ja lastuamisominaisuudet, minkä vuoksi se soveltuu kevyistä keskiraskaisiin lastuamis- ja työstötehtäviin. Mobilcut 210-New -nesteen koostumus tekee siitä erittäin suositeltavan valuraudan lastuavaan työstöön ja hiontaan samalla, kun se auttaa pitämään koneen puhtaampana.

 

Edut ja ominaisuudet

Mobilcut -sarja on suunniteltu lisäämään nykyaikaisten konepajojen tuottavuutta tarjoamalla korkealuokkaista suorituskykyä

 

Ominaisuudet

Edut ja mahdolliset hyödyt

Muodostavat vakaita emulsioita ja liuoksia

Helppo käyttö ja huolto

Pitkäkestoinen luontainen vakaus

Pidentää huoltovälejä ja vähentää epämiellyttäviä hajuja

Alhainen vaahtoamistaipumus

Parempi suorituskyky jopa korkeapainejärjestelmissä

Ehkäisee sitkeiden jäämien muodostumista

Parantaa koneiden puhtautta

Korkealuokkaiset korroosionesto-ominaisuudet

Vähentää huoltotarvetta ja kappaleiden uudelleentyöstötarvetta

Hyvä työstöjätteen erottuvuus

Parantaa suodatettavuutta ja pinnan laatua

Laaja käyttö-alue

Mahdollistaa tuoterationalisoinnin ja yksinkertaistaa varastointia

Yhteensopivia suorituskykyisten Mobil Vactra No. -sarjan johdevoiteluöljyjen kanssa

Vuotoöljyt erottuvat nopeasti ja voidaan helposti poistaa

Mieto tuoksu

Parantaa työympäristöä

 

Käyttökohteet

Mobilcut 210-New: Rautametallien työstö keskusjärjestelmissä tai yksittäisissä työstökoneissa. Pienempi öljypitoisuus parantaa kostutuskykyä ja korroosionestoa. Soveltuu hyvin valuraudan työstöön ja hiontaan. Kupariseoksia työstettäessä emulsion väri voi muuttua vihreäksi, se ei kuitenkaan tahraa työkappaleita.

Neste on mikroemulsio. Mineraaliöljypitoisuus on 20 %. Optimaalinen vedenkovuus on 5...30 °dH, käytössä emulsio on vakaa 60° dH:n kovuuteen saakka. Refraktometrikerroin on 1,5.

 

Suositellut pitoisuudet tavanomaisissa työstöissä:

Matalaseosteiset teräkset - jyrsintä, sorvaus 5-7 %

Sylinteri- ja tasohionta: 5-7 %

 

Tyypilliset ominaisuudet

Ominaisuus

Ulkonäkö, AA.Lab.101

Keltainen, hieman samea

Ulkonäkö, 4,0% 20 °dH vesi, AA.Lab.101

Läpikuultava

Kinemaattinen viskositeetti @ 20°C, mm2/s, ASTM D7042

190

Ominaispaino 15°C, kg/l, DIN EN ISO12185

0,960

pH-arvo 4,0% 20 °dH vesi, DIN 51369

9,9

 

Käyttöturvallisuus

Käyttöturvallisuustiedotteet ovat saatavissa jälleenmyyjältä tai internetin kautta tai osoitteessa http://www.msds.exxonmobil.com


Kaikki tässä käytetyt tavaramerkit ovat Exxon Mobil Corporationin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä, jollei muuta ilmoiteta.

04-2019

ExxonMobil Finland Oy Ab
PL 91 (Linnoitustie 4A)
02151 Espoo - FINLAND

+358 (0) 10 40 8500
http://www.mobil.fi

Tyypilliset arvot ovat tuotantotoleranssien puitteissa tyypillisesti saatavia eivätkä ne edusta spesifikaatiota.  Vaihteluja, jotka eivät vaikuta tuotteen suorituskykyyn, voi esiintyä normaalin tuotannon puitteissa ja eri tehtaiden välillä.  Tässä annettuja tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta. Kaikkia tuotteita ei ehkä ole paikallisesti saatavilla. Lisätietoja varten ota yhteys paikalliseen ExxonMobil -edustajaan tai käy osoitteessa www.exxonmobil.com.  
ExxonMobil koostuu useista tytäryhtiöistä ja liiketoimintayksiköistä, joiden nimissä esiintyy Esso, Mobil, tai ExxonMobil. Mitään tässä dokumentissa ei ole tarkoitettu kumoamaan tai syrjäyttämään paikallisten liiketoimintayksiköiden erillisyyttä. Vastuu paikallisista toiminnasta ja tilivelvollisuus säilyy paikallisilla ExxonMobil tytäryhtiöillä.

Loading