Mobil 1™ ESP 0W-40  

Mobil Passenger Vehicle Lube, Finland

Täyssynteettinen moottoriöljy

Tuotekuvaus

Mobil 1™ ESP 0W-40 on täyssynteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomainen puhdistusteho, kulumissuoja ja kokonaissuorituskyky. Asiantuntijat ovat suunnitelleet Mobil 1 ESP 0W-40:n pidentämään päästöjärjestelmien käyttöikää ja ylläpitämään niiden tehokkuutta niin diesel- kuin bensiinimoottoreilla varustetuissa autoissa. Mobil 1 ESP 0W-40 täyttää tai ylittää useat teollisuuden ja autonvalmistajien standardit, joita vaaditaan uudemmissa diesel- ja bensiinikäyttöisissä henkilöautoissa.

 

Ominaisuudet ja mahdolliset hyödyt

Mobil 1 ESP 0W-40 on valmistettu yksinoikeudella huippuluokan komponenteista yhteensopivaksi uusimpien dieselhiukkassuodattimien (DPF) ja bensiinimoottoreiden katalysaattoreiden kanssa. Mobil 1 ESP 0W-40 on suunniteltu edistämään erinomaista suorituskykyä ja suojaa yhdessä paremman polttoainetalouden kanssa. Tärkeimmät ominaisuudet ja mahdolliset hyödyt ovat:

Ominaisuudet Edut ja mahdolliset hyödyt
Matala tuhkapitoisuus Auttaa vähentämään hiukkasten kertymistä dieselhiukkassuodattimiin
Matala rikki- ja fosforipitoisuus Auttaa vähentämään bensiinimoottoreiden katalysaattoreiden myrkyttymistä
Aktiiviset puhdistusaineet Auttaa vähentämään sakan ja karstan kertymistä, mikä antaa moottorille pitkän ja puhtaan käyttöiän
Optimaalinen terminen vakaus ja hapettumiskestävyys Auttaa vähentämään öljyn vanhenemista, mikä mahdollistaa kestävämmän suojan pidennettyjen vaihtovälien aikana
Pieni öljynkulutus Vähemmän hiilivetypäästöjä
Parannetut kitkaominaisuudet Edistää polttoainetaloutta
Erinomaiset kylmäominaisuudet Nopea kylmäkäynnistys ja huippunopea suoja
Auttaa pidentämään moottorin käyttöikää

 

Käyttökohteet

Mobil 1 ESP 0W-40:ä suositellaan kaikentyyppisille uudenaikaisille autonmoottoreille, erityisesti uusimpien henkilöautojen, citymaastureiden ja kevyiden pakettiautojen suorituskykyisille bensiini- ja dieselmoottoreille. 

Mobil 1 ESP 0W-40 -öljyllä on General Motors Service Fill dexos2™ –hyväksyntä, joka on vaatimuksena kaikissa 2010 vuosimallin uusissa GM/Opel/Vauxhall/Chevrolet -mallien diesel- ja bensiinimoottoreissa. GM/Opelin suosituksen mukaan dexos2™ -spesifikaatio on taaksepäin yhteensopiva vanhempien GM/Opel -spesifikaatioiden kanssa (GM-LL-A-025 ja GM-B-LL-025). Useimmissa GM/Opel/Vauxhall/Chevrolet diesel- ja bensiinimoottoreissa voidaan käyttää dexos2™ -moottoriöljyjä. 

Mobil 1 ESP 0W-40 soveltuu erityisesti äärimmäisiin olosuhteisiin, joissa perinteisten öljyjen suorituskyky ei ehkä riitä. 

Mobil 1 ESP 0W-40:tä ei suositella 2-tahtimoottoreihin eikä lentokonemoottoreihin, jollei valmistaja ole tuotetta erikseen hyväksynyt.

 

Luokitukset ja hyväksynnät

Mobil 1 ESP 0W-40 täyttää tai ylittää seuraavien spesifikaatioden vaatimukset:  
ACEA C3
API SM
Fiat 9.55535-S2

 

Mobil 1 ESP 0W-40 on seuraavien valmistajien hyväksymä:  
BMW Longlife 04
MB-Approval 229.31
MB-Approval 229.51
General Motors Service Fill dexos2™ (lisenssinumero GB1A0917015)

 

Mobil 1 ESP 0W-40 soveltuu käyttökohteisiin, joissa vaatimuksena on:  
API CF 
Opel GM-LL-A-025 / GM-LL-B-025

 

Tyypilliset ominaisuudet

Mobil 1 ESP 0W-40  
Viskositeetti, ASTM D 445  
mm²/s @ 40 °C 73
mm²/s @ 100 °C 13,2
Tuhkapitoisuus, paino %, ASTM D 874 0,8
Fosfori, ppm 0,08
Leimahduspiste, °C, ASTM D 92 234
Ominaispaino, kg/l @ 15 °C, ASTM D 4052 0,845
Kokonaisemäsluku (TBN), mgKOH/g, ASTM D 2896 7,8
MRV, cP @ -30 °C 26400
Viskositeetti-indeksi 176
HTHS-viskositeetti, mPa•s @ 150 ºC, ASTM D 4683 3,76

 

Käyttöturvallisuus

Nykyisen tietämyksen mukaan tuotteella ei ole mainittavia terveydellisiä haittavaikutuksia, kun sitä käytetään asianmukaiseen käyttötarkoitukseen noudattaen käyttöturvallisuustiedotteessa esitettäviä suosituksia. Käyttöturvallisuustiedotteet ovat saatavissa jälleenmyyjältä tai internetin kautta. Tätä tuotetta ei saa käyttää muihin kuin edellä määriteltyihin käyttötarkoituksiin.Ympäristövahinkojen välttämiseksi on käytöstä poistettu tuote toimitettava öljyjätteiden käsittelylaitokseen hävitettäväksi.

Mobilin logo, Pegasuksen kuva ja Mobilfluid 426 ovat Exxon Mobil Corporationin tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä.

02-2019

ExxonMobil Finland Oy Ab
PL 91 (Linnoitustie 4A)
02151 Espoo - FINLAND

+358 (0) 10 40 8500
http://www.mobil.fi

Tyypilliset arvot ovat tuotantotoleranssien puitteissa tyypillisesti saatavia eivätkä ne edusta spesifikaatiota.  Vaihteluja, jotka eivät vaikuta tuotteen suorituskykyyn, voi esiintyä normaalin tuotannon puitteissa ja eri tehtaiden välillä.  Tässä annettuja tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta. Kaikkia tuotteita ei ehkä ole paikallisesti saatavilla. Lisätietoja varten ota yhteys paikalliseen ExxonMobil -edustajaan tai käy osoitteessa www.exxonmobil.com.  
ExxonMobil koostuu useista tytäryhtiöistä ja liiketoimintayksiköistä, joiden nimissä esiintyy Esso, Mobil, tai ExxonMobil. Mitään tässä dokumentissa ei ole tarkoitettu kumoamaan tai syrjäyttämään paikallisten liiketoimintayksiköiden erillisyyttä. Vastuu paikallisista toiminnasta ja tilivelvollisuus säilyy paikallisilla ExxonMobil tytäryhtiöillä.

Loading