Mobil ATF™ 3309  

Mobil Passenger Vehicle Lube, Finland

Automaattivaihteistoöljy

Tuotekuvaus

Mobil ATF™ 3309 on erittäin suorituskykyinen voiteluöljy, joka täyttää laitevalmistajien spesifikaatiot tietyntyyppisille luistonohjatulla lukkokytkimellä varustetuille automaattivaihteistoille.

 

Edut ja ominaisuudet

Mobil ATF 3309 -öljyn ainutlaatuinen koostumus on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkainen voitelu määrätyissä luistonohjatulla lukkokytkimellä varustetuissa automaattivaihteistoissa. Nämä ensiluokkaiset suorituskykyominaisuudet tarjoavat huomattavia etuja käytössä, kuten:

  • Erinomaiset voiteluominaisuudet takaavat hiljaisen toiminnan ja joustavan vaihtamisen hyväksytyissä vaihteistoissa.
  • Hallitut kitkaominaisuudet takaavat joustavan ja tehokkaan voiman välityksen kaikissa normaaleissa lämpötiloissa.
  • Auttaa hallitsemaan vaihteiston tärinää ja takaa ajoneuvon ensiluokkaisen ajettavuuden.
  • Erinomaiset kulumisenesto-ominaisuudet auttavat pidentämään vaihteiston käyttöikää.
  • Pitkä voiteluöljyn käyttöikä erinomaisen hapettumisenestokyvyn ansiosta.
  • Erinomainen viskositeetin pysyvyys (korkea viskositeetti-indeksi) auttaa varmistamaan riittävän voitelun aiheuttamatta vakavaa ohentumista ankarissa korkeissa lämpötiloissa tai paksuuntumista matalissa käynnistyslämpötiloissa.
  • Alhainen vaahtoamistaipumus
  • Erinomainen suoja ruostetta ja syöpymistä vastaan.
  • Yhteensopiva synteettisistä kumeista valmistettujen tiivistemateriaalien kanssa.

 

Käyttökohteet

Mobil ATF 3309 -öljyä suositellaan käytettäväksi vaihteistoissa, joissa vaaditaan JWS 3309 tai GM 9986195 -laatutason mukaista öljyä. Sitä suositellaan myös jälkitäyttö-öljyksi vaihteistoihin, joissa vaatimuksena on Toyota T-IV tai T4, T-III tai T3. Katso omistajan käsikirjasta tarkemmat tiedot voiteluainevaatimuksista.

 

Luokitukset ja hyväksynnät

Mobil ATF 3309 täyttää tai ylittää seuraavat vaatimukset: 
Ford WSS-M2C924-A 
VW TL 52540-A 

 

ExxonMobilin mukaan Mobil ATF 3309 on seuraavaa laatutasoa: 
Audi G-055-025-A2 
Saturn GM9986195 
Toyota Type T-IV 
VW G-055-025-A2 

Tarkista jälleenmyyjältä tai omistajan käsikirjasta

 

Tyypilliset ominaisuudet

 Mobil ATF 3309
Viskositeetti 
cSt @ 100°C7.1
cSt @ 40°C33
cP @ -40ºC13,000
Viskositeetti-indeksi181
Leimahduspiste, °C›185
Jähmepiste, °C‹ -45
Ominaispaino0.8520
VäriPunainen

 

Käyttöturvallisuus

Nykyisen tietämyksen mukaan tuotteella ei ole mainittavia terveydellisiä haittavaikutuksia, kun sitä käytetään asianmukaiseen käyttötarkoitukseen noudattaen käyttöturvallisuustiedotteessa esitettäviä suosituksia.Käyttöturvallisuustiedotteet ovat saatavissa jälleenmyyjältä tai internetin kautta. Tuotetta saa käyttää vain ilmoitettuun tarkoitukseen.Ympäristövahinkojen välttämiseksi on käytöstä poistettu tuote toimitettava öljyjätteiden käsittelylaitokseen hävitettäväksi.

Mobil, Pegasus ja ExxonMobil -logot sekä Mobil ATF ovat Exxon Mobil Corporationin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

04-2017

ExxonMobil Finland Oy Ab
PL 91 (Linnoitustie 4A)
02151 Espoo - FINLAND

+358 (0) 10 40 8500
http://www.mobil.fi

Tyypilliset arvot ovat tuotantotoleranssien puitteissa tyypillisesti saatavia eivätkä ne edusta spesifikaatiota.  Vaihteluja, jotka eivät vaikuta tuotteen suorituskykyyn, voi esiintyä normaalin tuotannon puitteissa ja eri tehtaiden välillä.  Tässä annettuja tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta. Kaikkia tuotteita ei ehkä ole paikallisesti saatavilla. Lisätietoja varten ota yhteys paikalliseen ExxonMobil -edustajaan tai käy osoitteessa www.exxonmobil.com.  
ExxonMobil koostuu useista tytäryhtiöistä ja liiketoimintayksiköistä, joiden nimissä esiintyy Esso, Mobil, tai ExxonMobil. Mitään tässä dokumentissa ei ole tarkoitettu kumoamaan tai syrjäyttämään paikallisten liiketoimintayksiköiden erillisyyttä. Vastuu paikallisista toiminnasta ja tilivelvollisuus säilyy paikallisilla ExxonMobil tytäryhtiöillä.

Loading